Welkom

Reizen is de mooiste manier om geld uit te geven en bovendien er rijker van te worden!

Reis mee door de wereld zoals wij die zien!

 

Wij zijn Frits en Ellen Stempher we hebben elkaar begin deze eeuw leren kennen! Vanaf dat moment reizen samen al jaren de wereld door, gebruikmakend van alle soorten vervoer en accommodaties. Ook al deze reizen en de reisverhalen zijn te volgen op deze site! Klik dan op de foto met de zwarte zwaan Frits en Ellen! Een hotel, ja je moet soms. Echter onze passie ligt in het vrije leven en te kunnen gaan en staan waar we willen! De caravan was jaren onze metgezel waar we heel veel fijne vakanties mee hebben doorgebracht. Om nog meer vrijheid te kunnen hebben zijn we sinds het voorjaar 2017 in het bezit van onze nieuwe reisgenoot onze Sunlight t66 camper Fiat ducato 2.3 jtd 130 pk euro 5 Waar we zelf op het eind van het jaar, een daglicht/zonnepaneel op hebben geplaatst, om nog meer vrijheid te hebben om te gaan en te staan waar we willen!

Al vele jaren beheert Ellen de  www.fritsellen.nl welke vol staat met prachtige reisverhalen en foto’s van over de hele wereld. Of klik op de foto met de zwarte zwaan Frits en Ellen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *