Ons doel in 2018 is de zon! Dus ga met ons mee.

Half maart gaan we er weer samen op uit en hopen weer vele veilige kilometers te kunnen maken in 2018. De vrijheid te gemoed voor zover als mogelijk en hopelijk veel zon! Onze botten hebben dat nodig en als de zon niet hier komt zoeken we hem wel op. De camper staat nu nog veilig in de winterstalling trouw op ons te wachten. Achterin februari laten we eerst nog de banden wisselen op onze Fiat ducato 2.3 jtd 130 pk en hebben gekozen voor de Zomer banden Michelin Agilis Camping 215 70 r15 109q m+s. Niet, dat de oude banden versleten zouden zijn, maar in België en Duitsland mogen banden op een camper niet ouder zijn dan zes jaar. Dan maar meteen ook de distributie riem vervangen die eigenlijk 190 duizend kilometer mee kan. Onze camper heeft veel te weinig kilometers per jaar gemaakt en dan moet hij om de vijf jaar vervangen worden om schade te voorkomen.

Als je ons wil volgen kom dan regelmatig terug!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *