Even voorstellen!

Reis mee door de wereld zoals wij die zien!

 

Wij zijn Frits en Ellen Stempher we hebben elkaar begin deze eeuw leren kennen! Vanaf dat moment reizen samen al jaren de wereld door, gebruikmakend van alle soorten vervoer en accommodaties. Ook al deze reizen en de reisverhalen zijn te volgen op deze site! Klik dan op de foto met de zwarte zwaan Frits en Ellen! Een hotel, ja je moet soms. Echter onze passie ligt in het vrije leven en te kunnen gaan en staan waar we willen! De caravan was jaren onze metgezel waar we heel veel fijne vakanties mee hebben doorgebracht. Om nog meer vrijheid te kunnen hebben zijn we sinds het voorjaar 2017 in het bezit van onze nieuwe reisgenoot onze Sunlight t66 camper Fiat ducato 2.3 jtd 130 pk euro 5 Waar we zelf op het eind van het jaar, een daglicht/zonnepaneel op hebben geplaatst, om nog meer vrijheid te hebben om te gaan en te staan waar we willen!

Al vele jaren beheert Ellen de  www.fritsellen.nl welke vol staat met prachtige reisverhalen en foto’s van over de hele wereld. Of klik op de foto met de zwarte zwaan Frits en Ellen.

Fotografie is een hobby die we beiden beoefenen, veel foto’s kunt u her en der op het internet terug vinden op verschillende site’s die in de loop der jaren gemaakt hebben! Ook golven heb ik de laatste jaren als een hele fijne hobby ontdekt. Ellen kan zich ook prima vermaken met haken en breien! Knutselen en altijd bezig zijn met van alles en nog wat. Ook daar is de camper bij uitstek geschikt voor, er is altijd wel wat te doen in en rond ons huisje op wielen.