FritsEllen 
Geniet vandaag gisteren is voorbij en morgen is je nooit beloofd!
22 oktober,

We zijn weer thuis. Op onze reisverhalen is weer te lezen over onze belevenissen.

lees hier


en de nieuwe video staat ook weer online.12 oktober

Onze video van afgelopen zondag in het Vinne in Zoutleeuw, België.

Zie ook onze reisblog over het Vinne in Zoutleeuw.


6 oktober.

Terug in de tijd


28 september

Onze huidige reis zit er weer op en is terug zien onder de tabbladen, onze reizen en Youtube.

Wij gaan ons weer voorbereiden op de komende reizen. Dit najaar zullen dat misschien een paar korte tripjes zijn in Nederland. We moeten een nieuwe kookplaat laten plaatsen (ze is besteld) nadat we pech hebben gehad en zodoende zijn we dan even onderweg. We willen nog een paar dagen naar het oosten van het land om een paar familiebezoekjes af te leggen. Voor het nieuwe jaar 2022 zijn de plannen om eerst te gaan overwinteren vanaf januari en in de zomer richting Scandinavië te gaan. Plannen genoeg dus. U zult nog van ons horen.


De richting waar we heen gaan is bekend, de planning kan zo maar veranderen, de uitzichten zijn steeds weer anders en ook de mensen zullen steeds weer anders zijn net als hun taal maar ons huis op wielen zal steeds hetzelfde blijven en wij ....................... wij passen ons aan en hopen weer van alles te gaan beleven en jullie te kunnen laten mee genieten.

Willen jullie ons volgen op onze reis via ons YouTube kanaal, abonneer je dan gratis op ons kanaal en je krijgt bericht in je mailbox bij een nieuwe video.                                                                 Ons kanaal is:     fritsellen camperreizen

De route die we maken is te volgen via Polarsteps en wie liever onze verhalen leest kijkt op      onze reisblog     Lieve mensen en trouwe volgers, tot ergens onderweg!!!!!!!!!!!!Onze website www.fritsellen.com is volledig in eigen beheer.

©Frits en Ellen Stempher

 

E-mailen
Map
Info