FritsEllen 
Geniet vandaag gisteren is voorbij en morgen is je nooit beloofd!


 


Onze website is weer een beetje opgeruimd en zo beginnen we het nieuwe jaar weer met een schone lei. Alle nieuws wat betreft het reizen i.v.m Covid-19 is te vinden onder het tabblad "voorbereidingen" en hopelijk kunnen we snel zeggen, das wahr einmal.

We gaan nu weer over tot de orde van de dag. Hopelijk met gezellig en informatief reis-nieuws en natuurlijk weer nieuwe vlogs en blogs!


Hebben jullie al reis plannen voor 2021 en waar gaan jullie dan heen?

  Wij blijven thuis   Wij blijven in Nederland   Wij gaan naar het buitenlandOnze laatste Youtube video's/vlogs zijn ook hier te zien onder het tabblad: Onze video's YouTube.

Wordt nu gratis lid van ons YouTube kanaal zodat je automatisch bericht krijgt als er een nieuwe video/vlog gemaakt is.

Ons YouTube kanaal is: fritsellen camperreizen


Omdat we nu geen nieuwe reizen kunnen maken heeft Frits deze video's gemaakt voor de liefhebbers. We hopen dat de Covid-19 snel onder controle is zodat we weer op pad kunnen gaan.


23-01-2021 On the road met de camper in Frankrijk augustus/september 2020 deel 316-01-2021          On the road met de camper in Frankrijk augustus/september 2020  Deel 208-01-2021       On the road met de camper in Frankrijk augustus/september 2020 deel 1Landen waar wij geweest met en zonder camper.


Onze website www.fritsellen.com is volledig in eigen beheer en we worden door niets en niemand betaald. 

©Frits Stempher 

E-mailen
Map
Info