FritsEllen 
Geniet vandaag gisteren is voorbij en morgen is je nooit beloofd!


Koken in de camperFritsEllen kookt op de camping


Klik HIER om onze eenvoudige en heerlijke verzameling recepten te zien. Koken in de camper is meestal een beetje primitief en soms wat behelpen vooral als je veel vrij gaat kamperen zoals wij doen.

We zoeken dan ook meestal recepten die niet te veel werk vragen en waar we niet direct een oven voor nodig hebben.

Wij koken meestal binnen op ons 3 pits gas toestel. Misschien gaat dat de komende tijd veranderen nu we in het bezit zijn van een Cadac Safari Chef met gasaansluiting.


Buiten gebruiken we ook wel eens de Cobb en ik zeg met nadruk "weleens" want wat ons een beetje tegen houd is het schoonmaken achteraf. 
Het is allemaal heel gezellig voor een keertje maar meer ook niet. Wat wij wel handig vinden is een buiten gaspit die gebruikt wordt door middel van vul busjes gas.


Wij kochten hem ooit bij de Action en hij werkt perfect met de gas flesjes die spot goedkoop zijn bij de Action. Meestal nemen we een voorraadje mee als we weer gaan vertrekken.

Je kunt zo toch buiten kokkerellen net als met een BBQ alleen bakken we nu in een pan.Wat we zelf ook wel een succes vinden te vervanging van een oven is de Omniapan.

Dit is een oven die op het gas gebruikt wordt en vooral handig is voor de afbakbroodjes en ook om ovengerechten in te maken zoals lasagna, witlofschotel met kaas enz. enz. Er zijn heel wat kookboeken te koop over de Cobb en de Omnia-pan en er bestaan zelfs groepen op facebook waar mensen recepten aan elkaar uitwisselen.

Helemaal beneden aan de pagina van deze website kunt u meer lezen en ook recepten vinden over deze manieren van koken.

Om voor een beetje inspiratie te zorgen wat het koken betreft verzamelen we hier wat recepten die we zelf erg handig en heerlijk vinden.

Mocht er iemand nog leuke ideetjes of recepten hebben dan houden we ons zeker aanbevolen.

Onder de tabbladen zijn de recepten te vinden.

Veel succes en smakelijk!!!!!E-mailen
Map
Info