FritsEllen 
Geniet vandaag gisteren is voorbij en morgen is je nooit beloofd!


Duitsland
Groningen, Noord Duitsland, juni 2018

Ik heb nooit geweten dat de noord Duitse kust zo mooi is. Vriendelijke mensen en mooie omgeving. Kuurhuizen en prachtige villa's die omgebouwd zijn in luxe hotels. Maar eerst gaan we Groningen bezoeken en dan vooral Appingedam met zijn hangende keukens.

Meer lezen? Klik HIER.
Weekendje Wühlfrat. Augustus 2017


Frits is druk met het uitzoeken van zijn stamboom en vindt zijn roots in het plaatsje Wühlfrat en dus besluiten we om er eens een weekendje heen te gaan.

Meer lezen? Klik op de HIER.


Klik op de foto om het reisverslag te lezen

Met de caravan naar Lahnstein aan de Lahn, april 2016


Camping; Wolfsmühle op een mooi plekje aan de Lahn.
Berlijn, april 2014

Klik op de foto om het reisverslag te lezen


Vandaag ga ik met 2 zieken op weg naar Berlijn. Ze hebben veel last van pijnlijke spieren maar ondanks alles worden het toch hele mooie dagen.
Butzbach. April 2011

Klik op de foto om het reisverslag te lezen.

We gaan met neven en nichten naar Butzbach op zoek naar onze roots. Mijn naam is Hellwig en zoals onze stamboom laat zien komen onze voorvaders waarschijnlijk uit Butzbach.

Dus reden genoeg om met neven en nichten een tripje naar Butzbach te maken dat natuurlijk een oergezellig familie-uitje werd.

Waxweiler en Trier. Juni 2009

Klik op de foto om het reisverslag te lezen

We willen graag de stad Trier en Prüm gaan verkennen en dus halen wij onze caravan weer op en zoeken een camping in de Duitse Eifel. Die vinden we. Camping, campingplatz-heilhauser-muehle


 

E-mailen
Map
Info