FritsEllen 
Geniet vandaag gisteren is voorbij en morgen is je nooit beloofd!

 

Onze reizen in Spanje

Klik op de foto's om de reisverslagen te lezen of op "hier" als het vernoemd wordt


Overwinteren 7 januari - 19 maart 2020 

Het overwinteren is ons vorig jaar zo goed bevallen dat we dit jaar zeker weer willen gaan genieten van de zonnige wintermaanden in Spanje.

We beginnen met de orkaan Gloria en eindigen met het Corona virus en ondanks al deze troubles genieten we van een prachtige vakantie waarin we heel veel zien.

Overwinteren Spanje (1)
Januari deel 1

Februari deel 2

Maart deel 3


Overwinteren 17 Januari - 9 april 2019

Voor de eerste keer gaan we echt overwinteren, spannend!!!!!    17 Januari vertrekken we voor 3 maanden. We ontmoeten vele leuke en gezellige mensen en krijgen veel tips van camperaars die al langer overwinteren. 

Het bevalt ons allemaal zo goed dat we dit wel iedere winter willen.

(Meer lezen? Klik op de route kaart)Proeven aan het overwinteren. Maart 2018 

Het jaar 2018 wordt het jaar dat ik met pensioen ga. Ik moet mijn vakantie dagen op maken voor mijn werkgever en dat ga ik doen met alle plezier. "Waarom ga jij in maart een maand met vakantie?" vragen mijn collega's. "Lieve mensen, ik ga proeven aan het overwinteren. Kijken  of ons dat bevalt. En daar gingen we. Het was 16 maart toen we vertrokken en ik kreeg 4 weken de tijd om te proeven.

Wat hebben we genoten. 

Meer lezen? Klik HIER
 Spanje Rioja en de Pyreneeën  Juni 2013

Om 6.30 uur gaan we thuis weg en gaan we de caravan ophalen en tegen half 8 vertrekken we dan richting het zuiden.Valencia. April 2008

Met een paar neven en nichten gaan we naar de Valencia. Wij gaan hier ook een familiebezoek brengen aan de zoon met zijn gezin van een van ons. Het moet een schitterende stad zijn dat zullen we dus eens zelf gaan bekijken.

We vliegen vanaf vliegveld Maastricht Aken, de zon tegen moet.
 

E-mailen
Map
Info