De juiste weg

Een betere dag vandaag is ook wel eens fijn om te hebben. Een dag om knopen door te hakken en dat lucht op net als de lieve en positieve berichten van jullie. Ik ga nu voor mezelf kiezen en voor Frits en deze keer niet alleen met woorden maar ook met daden. De personen, waarin ik me zo vreselijk vergist heb zet ik aan de kant. Ik zal de zaak netjes afhandelen zodra mijn gezondheid het toelaat om ze daarna voor altijd vaarwel te zeggen. Dat was dit hoofdstuk.

Zo nu en dan laat de zon zich zien en ook dat vind ik wel prettig. Een teken voor mij van “kom op je zit op de juiste weg”

Puck heeft haar varkentje gisteren uit haar speelgoedmand gehaald. Het is een varkens kopje dat dansend en zingend over de vloer tolt. Het maakt nogal een lawaai maar Puck vindt het geweldig. Ze rent en springt achter het beestje aan zo koddig om te zien. Na een tijdje duw ik op het verborgen knopje zodat er weer rust in huis komt en de beneden buren verlost zijn van het zingende en dansende varkentje en een springende Puck.

3 reacties

 1. Mirjam
  24 maart 2024

  Hiel verstendeg, dink aon dien eige gezoondheid en de maags nein de moos noe ech egoïsties zien. Zeen hei Puck al gans veur miech dansend en springend met dat kuusjke. XXX

 2. Nienke
  24 maart 2024

  Het is een zware en moeilijke stap en af en toe zul je je afvragen heb ik er goed aangedaan. Maar uit ervaring kan ik zeggen dat het ook ontzettend veel RUST. Ik ben in ieder geval blij dat ik de stap heb genomen om met een aantal mensen in mijn omgeving te breken. Maar eerlijk is eerlijk heel soms heb ik wel eens een verdrietig momentje hoor. Hoop dat je je nu kunt focussen op je herstel. Veel sterkste toegewenst voor jou en Frits

 3. Wieneke
  25 maart 2024

  Geen idee waar dit over gaat, maar ik begrijp dat je het gezonde verstand laat werken en mensen die je lastig vallen of niet goed behandelen in hun sop laat gaarkoken. Heel goed! Neem afstand van diegenen, die totaal niks aan jouw welbevinden bijdragen. Gaat het goed met het herstel trouwens?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *