Leuke dingen doen

Wat een mooie zonnige dag is het vandaag. Vanmorgen moesten we al vroeg in het ziekenhuis zijn. Frits brengt me dan meestal met de rolstoel maar op de terugweg heb ik helemaal gelopen en het is een end hoor. Ook nog langs de ziekenhuis apotheek en de heerlijke fruitwinkel.

Wat een heerlijk fruit hebben ze daar. Als ik vroeger met mijn moeder in het ziekenhuis moest zijn dan moest ze er altijd en fruit en wafels. Nu zie ik hoe ikzelf precies hetzelfde doe. Gek hè.

Het valt me op steeds vaker op hoeveel ik op haar lijk in doen en laten.

Zelfs mijn boodschappen laat ik bezorgen 🙂 net als mams.

Het gaat een heel traject worden in het ziekenhuis en zal de komende zomer ons nog wel bezighouden en tussendoor gaan we alleen nog maar leuke dingen doen.

18 reacties

 1. Mevrouw Niekje
  25 maart 2024

  Ik herken dat wel, en leuk hoor dat je dezelfde dingen doet als je moeder. Dat zijn toch de leukste tradities, en nu zeker omdat ze je een beetje blijer maken. Wij laten onze boodschappen al ruim 8 jaar bezorgen, zou niet anders mee willen! Gemak dient de mens. De werkende mens, de zieke mens, de drukke bezige mens, IEDER mens! Heerlijk toch dat dat kan, kan jij je tijd besteden aan andere dingen.

 2. Lot
  25 maart 2024

  In mijn doen en laten lijk ik op mij moeder en soms schrik ik als ik mezelf in een winkelruit of zo zie en denk dat het mijn moeder is.
  Vandaag mocht ik ook weer voor controle van mijn vinger, het gaat wel goed maar bij mij is het ook een lang process voor we zeker weten dat het goed gaat komen, het schijnt nog steeds zo te zijn dat er een kans op verlies deel vinger. Nog zeker 3 weken AB en volgende week weer terug voor controle. Chirurg vroeg of er 2 co-assistenten mee mochten kijken, ja natuurlijk die moeten het ook leren en ik ben ook geen standaard geval begrijp ik, ze hadden van te voren ook de foto’s al gezien. Het waren hele jonge mannen, leken me niet ouder dan 18 maar ze hadden toch vast al ee n basisarts opleiding achter de rug. Mijn chirurg had er duidelijk plezier in om dingen te vertellen en uit te leggen aa n hen.

 3. Hélène
  27 maart 2024

  Ellen wat fijn om te lezen dat je ook nog kan genieten en plannen kan maken voor tussen de behandelingen door. Bewaar al je energie voor jezelf en je man en Puck natuurlijk en maak je niet druk om de negatievelingen om je heen die je leegzuigen ipv positiviteit . liefde en aandacht geven. Dikke knuffel

 4. miekequilt
  27 maart 2024

  Het was zulk lekker weer. Nu iets minder, maar dan komt de dag wel om door met Puck te spelen. De negatieve reacties en mensen achter je laten is niet makkelijk, maar voor jezelf het best. Sterkte. 🌸

 5. Marijke
  28 maart 2024

  Ik wens je héél veel leuke dingen toe de komende tijd!

 6. Lot
  31 maart 2024

  Hoe gaat het nu met je? Al een tijdje geen nieuwe blogpost.

 7. Thea
  2 april 2024

  Dag Ellen, ik hoop dat je blogs wegblijven omdat je zoveel leuke dingen te doen hebt!
  Groet en sterkte!

 8. Hélène
  4 april 2024

  Ik maak mij ook al zorgen maar misschien ben je heel erg moe dus we zien wel wanneer je er weer bent. We denken aan je hoor.

 9. Francien.
  5 april 2024

  Gaat het wel weer een beetje, Ellen? Net als de anderen maak ik me toch een beetje zorgen om je.
  Hoop toch vlug wat van je te horen.
  groet, Francien.

 10. Marry
  6 april 2024

  Dag Ellen ik maak mij een beetje ongerust hopelijk ben je druk met leukd dingen

 11. Ilona
  7 april 2024

  Dag Ellen,
  Hopelijk geen nieuws goed nieuws en genieten jullie met Puck van het mooie weer.
  Moet regelmatig aan je denken en hoop dat het goed met jullie gaat!

 12. Marijke
  7 april 2024

  Ik moet steeds aan je en jullie denken, en lees intussen wel dat je gelukkig wel geniet van het lente zonnetje. Ik hoop en bid voor goed nieuws ❤️🍀🍀❤️ hartelijke groet van je oude Hyves-landleven boerin 💐☀️

 13. Marijke
  7 april 2024

  Hallo Ellen , eindelijk heb ik de site ……, ik moet steeds aan je en jullie denken, en lees intussen wel dat je gelukkig wel geniet van het lente zonnetje. Ik hoop en bid voor goed nieuws ❤️🍀🍀❤️ hartelijke groet van je oude Hyves-landleven boerin 💐☀️

 14. Lot
  9 april 2024

  Beste allemaal, vorige week had Ellen me al een e-mail gestuurd omdat ik de eerste was die zich in een ongeruste reactie uitte.
  Ze ligt in het ziekenhuis ivm complicaties o.a. te hoog calcium gehalte en vandaag kreeg ik weer bericht en ze vroeg me een deel te delen.
  ————-
  Op het moment lig ik nog in het ziekenhuis en heb hier geen laptop.
  Ze hebben een nefrotomie geplaatst omdat mijn nieren zienderogen achter gingen. De nieren moeten werken voor de verdere behandeling. Misschien dat ik as donderdag de eerste chemo krijg en daarna naar huis. Als dat zo kan dan ga ik in de blog iedereen even bijpraten
  ———
  We moeten dus nog even wachten op een nieuw blogje, maar nu weten jullie wat er aan de hand is.
  Laten we duimen dat het snel wat beter berichten komen.

 15. Marjan
  11 april 2024

  Ellen, ik volg je blog al lang, ook al kennen we elkaar niet.
  Beterschap en sterkte in deze moeilijke tijd voor jullie allebei.
  Marjan

 16. Adriaantje
  11 april 2024

  Ha Ellen (en Frits) vandaag even een berichtje om je te laten weten dat ik aan je denk.
  Jouw laatste berichtje heb ik gelezen (antwoord dat je gaf ergens hierboven).
  Heel veel sterkte gewenst!
  🌺🌼🌻🌼🌺

 17. Marry
  11 april 2024

  Net je bericht via Lot gelezen veel sterkte en moed houden maar.

 18. Mevrouw Niekje
  11 april 2024

  Wat fijn dat Lot contact had met Ellen, ik had zelf ook al via de mail gehoord dat Ellen nog in het ziekenhuis lag maar wist niet of ik dat verder kon vertellen. Ik wens via deze weg Ellen en Frits veel sterkte! xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *