Actief

Vandaag ben ik een flinke portie actief geweest. Ik had er zin in. Het begon met het bed helemaal af te halen, te stofzuigen, te soppen, schone lakens op te leggen en alle Pucke haartjes te ruimen want die vond ik overal tussen en onder.

De balkon ontruimd van de winter blues. Planten die niet meer goed waren opgeruimd, geveegd enz. Frits werd ook aangestoken en heeft alle ramen gewassen. De garage kreeg ook weer een stukje ontruiming. Na het stukje opruimen kwam Frits weer boven met de mededeling dat hij misschien ietsje teveel teveel had opgeruimd. Hij had per ongeluk een vuilniszak op de kop gehouden en alles in de container later vallen toen hij tot zijn schrik zag dat het kerstspullen waren die we nog altijd gebruiken. “Wil je de spullen nog terug,” zei hij “maar dan moet ik wel de container in duiken.” Eigenlijk moest ik er wel mee lachen, die arme Frits wat moet hij sip gekeken hebben toen hij kerstlampjes en mijn advent kerstboom in de container zag verdwijnen. “We doen het maar zonder hoor en trouwens hebben we volgende kerst weer een rede om te gaan winkelen, hihi.”

Onze woning ziet er weer netjes en schoon uit en de garage weer een ietsje leger, hahaha.

Vanmiddag zijn we samen boodschappen gaan doen en ook dat deed even goed. Even uit mijn cocon stappen en bezig zijn met andere dingen. Frits werd er helemaal blij van dat ik weer bezig was. Deuren en ramen stonden open en het zonnetje kon naar binnen.

Morgen gaan we samen een wandeling maken met Puck.

6 reacties

 1. Mevrouw Niekje
  29 januari 2024

  Zo gaat de tijd snel, knapt je huis op, en heb je even je aandacht bij wat anders. Goed bezig!

 2. Marij Terlingen
  29 januari 2024

  Goed zo Ellen, dat doet jullie goed hoor!!

 3. Willem
  29 januari 2024

  Ik wens jullie drieën een heel genoeglijke wandeling, gevolgd door samen een lekkere kop koffie of thee drinken (op een terras als het weer het toelaat) of lekker thuis.

 4. Ellen
  30 januari 2024

  Dank je wel Willem.

 5. Ellen
  30 januari 2024

  We gaan er voor Marij!

 6. Ellen
  30 januari 2024

  Dank je Niekje. We moeten in beweging blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *