Het cherry tomaatje

Afgelopen nacht hebben we een stuk beter geslapen dan gisteren. Dat heb je vaker na een slechte nacht, toch? We voelen ons alle twee weer klein stukje beter doordat de spanningen van de scan van ons zijn afgevallen. Heel voorzichtig kijken we weer naar de toekomst met in ons achterhoofd …….. Het doet ons goed om weer naar de toekomst te kunnen kijken al ga ik mensen nog graag uit de weg.

Gisteren stonden we op de lift te wachten in ons appartementen complex. Toen we zagen dat de lift al naar beneden kwam omdat er iemand in zat liepen we zonder iets te zeggen de trap op. Dat zijn van die dingen maar ook dat gaat zeker weer veranderen.

Puck wijkt niet van onze zijde. Ze is zo super lief. Als ze gaat wandelen is zelfs het trekken zo goed als verleden tijd. Het lijkt wel of ze alles wil doen om braaf te zijn.

Gisteren liet Frits me een foto zien van Johan Derksen met zijn hond Cuby. Er stond een tekst bij dat ze zelfs een breder bed hadden gekocht zodat Cuby bij hun kan slapen. Ze kochten een grotere auto voor de hond enz enz. 

Mensen die ook een hond hebben zullen er vast dingen uit herkennen net als wij. ( ik wilde hier de link plaatsen van het artikel maar het lukte niet, snuf, snuf)

Vanmorgen gaf ik Puck een cherry tomaatje. Eerst op gezocht of ze dat wel mocht en ja, het mocht. Het is enig om haar te zien spelen en rollen met het tomaatje. Ik kan het nu nergens meer vinden. Hopelijk heeft ze het opgegeten. Maar even opletten waar we lopen, hihi.

Vandaag schijnt de zon en dat maakt de dag ook weer een stuk vrolijker. Zo komen we de dagen door langzaam maar zeker zijn we op weg naar woensdag …………..

Lees meer: Het cherry tomaatje Lees meer: Het cherry tomaatje

2 reacties

  1. Lot
    27 januari 2024

    Hera was ook gek op tomaatjes, ik sneed het kroontje er altijd af voor haar als ik ze ergens voor aan het snijden was. Het lijkt wel alsof ze ruiken waar je mee bezig bent op 8 meter afstand, bij aardappelschillen was ze er ook snel bij. Sienna geven we niks extra, als ze 3x iets heeft gehad en het daarna weer ziet en denkt dat ze het krijgt begint ze al te kwijlen, echt heel erg. Dus helaas geen tussendoortjes voor haar.

  2. Ellen
    27 januari 2024

    Ik had er geen idee van Lot dat ze dat zo lekker vinden. Ach die arme Sienna. Misschien heeft ze vroeger wel moeten knokken voor haar eten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *