Ik maak vorderingen.

Yes ik maak vorderingen!
Vanmorgen na mijn wandeling met Puck mijn eerste praatje gehouden met een mede bewoonster van ons appartementen complex. Ik stap nu maar op de mensen af. Ze weten anders niet waar ze aan toe zijn bij mij en ik moet hun nu duidelijk maken dat ik het moeilijk heb gehad maar nu weer goede moed heb en doorga met waar ik gebleven was. Iedereen leeft zo met ons mee werd me verteld  “en als er iets is, hoe dan ook dan stuur je wel een appje hoor”  wordt me dan op het hart gedrukt. Lief toch!!

Vanavond komt onze eerste visite er weer aan ook mensen uit de flat en heel belangrijk, ze weten jammer genoeg voor hun in welke situatie ik nu zit omdat ze in een zelfde situatie hebben gezeten.

Vanmorgen ook een verjaarscadeautje voor Frits gekocht. Een nieuwe smartwatch. Eigenlijk moet hij wachten tot dinsdag want dan is hij pas jarig maar ja als manlief met zo’n gretige oogjes naar zijn nieuwe speeltje kijkt dan kan ik moeilijk het speeltje afnemen en in de kast leggen, hahaha. Jullie kunnen nu vast wel raden waar Frits voorlopig druk mee is, hihi. Doet hem goed. Even de gedachten op iets anders zetten en ik mag ook mee doen want ik moet hem steeds bellen om te controleren of ook dat zonder problemen lukt. Het moet wel kunnen.

En nu ga ik eens een beetje opruimen zodat ons huis er weer netjes uitziet als de visite komt vanavond. We zijn weer beland in het land van de mensen. Als we zo dan bezig zijn dan gaat de tijd vast ook een beetje sneller ………………

12 reacties

  1. José
    10 februari 2024

    Wat fijn Ellen 🥰❤️

  2. Wieneke
    10 februari 2024

    Heel goed, je zult zien dat het allemaal meevalt. Verreweg de meeste mensen zijn gewoon aardig en begrijpen het prima. Heel verstandig van jou om zelf even te vertellen hoe het zit, want anders gaat men maar speculeren en allerlei zaken erbij verzinnen. Je bent helaas helaas een van de velen die deze ziekte overkomt, dus iedereen heeft wel iemand in de naaste omgeving die hetzelfde heeft meegemaakt of er nog middenin zit. De mensen die zelf zo ziek zijn (geweest) weten precies wat jullie meemaken. We moeten elkaar steunen en zeker nu.

  3. Caroline
    10 februari 2024

    Mijn tip : niet gaan googlen. Ieder mens is/reageert anders.

  4. Janny
    10 februari 2024

    Je veerkracht komt weer bovendrijven en dat is een groot goed.
    Het neemt het niet weg wat je nu overkomt, maar helpt wel het te doorstaan.

    Een fijne avond toegewenst met je visite.

  5. Ellen
    10 februari 2024

    🙂 José

  6. Ellen
    10 februari 2024

    Zo is het precies Wieneke.

  7. Ellen
    10 februari 2024

    Dat heb ik al jaaaaaren geleden afgeleerd. Dat ga ik ook echt niet doen.

  8. Ellen
    10 februari 2024

    Klopt Janny, we moeten de tijd doorkomen hoe dan ook.

  9. Mirjam
    10 februari 2024

    Good bezig nisjeke, bin hiel gruuts op diech wieste hei mèt um geis. Dikke poen en dikke knoevel. XXX

  10. Ellen
    11 februari 2024

    Leef nisjeke, veul keuze höb iech neet. Iech probeer positief te blieve en alle rot deenger die duij iech hiel wiet weg.

  11. laudantium nihil rerum qui non at delectus reprehenderit et. eum et aut est possimus iusto sequi modi et nemo accusantium. eveniet vel consectetur blanditiis ducimus eaque qui et. id velit quia blanditiis ut vero expedita et sed ut rem aut unde eius suscipit deserunt explicabo omnis vel.

  12. sit iure temporibus maiores eos adipisci qui sint vitae et placeat officiis repellat officiis. tempore corrupti qui omnis est aut fuga dignissimos repellat laboriosam rerum repudiandae provident aut id unde officiis quas. iusto occaecati ex rerum a nihil veniam officia repellat est iusto aut exercitationem distinctio ducimus sit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *