Alles draait door en wij draaien mee.

Het leven gaat gewoon door ondanks mijn perikelen en dat is maar goed ook. Stapje voor stapje komen we weer onder onze zware steen vandaan, gelukkig!!
We kunnen mensen weer onder ogen komen zonder al te veel lastige emoties. Ik kreeg vanmorgen vroeg al bezoek van een allerliefste vriendin die mij een speldje en kaars uit Lourdes kwam brengen. De mensen om me heen zijn zo ontzettend lief. Iedere dag komen er weer kaartjes in de brievenbus. Ik lijk wel jarig 🙂

Vanmorgen vond ik al 2 mails in mijn inbox van de anesthesist. Ik kon meteen beginnen met een vragenlijst in te vullen. Donderdagmiddag word ik verwacht in de polikliniek van anesthesie en vrijdag een bel afspraak met anesthesie. Waarom 2 afspraken achterelkaar? Geen idee. Ik zal er donderdag nog maar eens naar vragen.

Mijn spulletjes voor de opname heb ik al zo goed als mogelijk bij elkaar gesprokkeld.

In het zuiden begint vandaag de carnaval. Studenten-carnaval noemen ze dat. Zo te zien worden de studenten steeds ouder, haha. Wij zelf vieren geen carnaval en dat is niet omdat we nu niet helemaal goed in ons vel zitten maar we vieren dat al jaren niet meer. We maken het thuis gezellig.

Frits moest vanmorgen op controle en die kreeg een uitstekende uitslag te horen. Volgens de arts was alles weg maar toch maar over een jaar weer een controle laten doen. Daar wordt een mens toch weer blij van. Frits vertelde hem over mij en de arts zei dat er zeker hoop is want anders zouden ze zeker niet gaan opereren. Weer een extra sprankje goede hoop erbij.

Puck haar verjaarscadeautje ligt klaar maar Frits kan nog maar niet beslissen wat hij graag voor zijn verjaardag wil hebben. Dinsdag a.s. zijn ze alle twee jarig en dat gaan we vieren, reken maar. Geen feest of zo maar lekker met ons drietjes.
Dat komt helemaal goed!!!

14 reacties

 1. Marij Terlingen
  9 februari 2024

  Knap Ellen dat jullie er nu zo goed mee om kunnen gaan. Het komt zeker allemaal goed. Jullie zullen zeker nog moeilijke momenten hebben en dat is ook begrijpelijk. En die controles iedere keer zijn ook weer spannend, dat blijft. Moed houden, we duimen voor jullie, en geniet van alles.
  Groetjes Marij.

 2. Ellen
  9 februari 2024

  Dank je wel Marij. Het MOET gewoon goed komen hoe dan ook.

 3. José
  9 februari 2024

  Lieve Ellen Het komt goed met jou! Er is weer hoop.
  Gelukkig dat met Frits alles oké is.
  Maak er dinsdag een gezellige verjaardag van Frits 70 Plus, en Puck 1 Jaar!!
  Liefs van ons.

 4. Annie en Bennie
  9 februari 2024

  Hoy Ellen
  Wat fijn dat jullie zo positief zijn. Hopelijk blijven jullie moed houden en het komt vast allemaal weer goed.
  Sterkte met alles en lieve groetjes van ons vanuit Drenthe.

 5. Ellen
  9 februari 2024

  Dat gaan we zeker doen. Frits 74 en Puck 1 :))

 6. Ellen
  9 februari 2024

  Dank je wel Annie en Bennie. We houden de moed er gewoon in. Strakjes zal ik wel anders piepen maar ook daar komen we wel doorheen. Punt uit!!!!!

 7. Lot
  9 februari 2024

  Fijn dat je blijft bloggen, dat zal je ook helpen een beetje het gewone leven te leven tot de operatie. Van in een hoekje gaan zitten en zielig zijn ga je je niet beter voelen. Wel van bezig zijn en lieve aandacht krijgen.

 8. Ellen
  9 februari 2024

  Zeker Lot. Ik wil zoveel mogelijk bezig zijn. Dat leidt me af.

 9. Adriaantje
  9 februari 2024

  Fijn dat jullie zo positief zijn, want spannend is het.
  Mooi dat de het met Frits goed is.

 10. Ilona
  10 februari 2024

  Fijn om te lezen dat alles met Frits goed is, het zal de komende tijd niet gemakkelijk voor je zijn Ellen maar samen met Frits en de lieve Puck en alle lieve mensen om je heen gaat het vast allemaal goed komen. Goed te lezen dat de medici er ‘vaart’ achter zetten dat is in ieder geval een teken dat zij er vertrouwen in hebben.
  Fijne dag dinsdag!

 11. Hélène Pourquoi pas
  10 februari 2024

  Zeker goed nieuws over Frits. Wat fijn dat jullie langzaamaan het nieuws kunnen laten bezinken, accepteren en jullie leven beetje bij beetje oppakken. Weet dat ik iedere dag aan jullie denk en dat zullen er wel meer zijn hier. Veel liefs.

 12. Ellen
  10 februari 2024

  Het is vreselijk spannend Adriaantje. We zullen positief moeten blijven hoe dan ook.

 13. Ellen
  10 februari 2024

  Ilona dat denk ik ook dat de medici een kans zien. Als zij die zien dan probeer ik dat ook.

 14. Ellen
  10 februari 2024

  Dank je wel lieve Hélène. We proberen om zo normaal mogelijk door te gaan met ons leven. Op zijn tijd een moeilijk moment moet kunnen maar dat mag niet te lang duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *