De volgende dag

Allereerst bedankt voor al jullie lieve reacties. Het doet een mens goed.

Gisteren zijn mijn bestelde pakketjes aangekomen. Een paar extra pyama’s want je weet maar nooit en een cadeautje voor Puck want die is bijna jarig. Het zal haar eerste verjaardag worden en die mag niet overgeslagen worden. Het is een pluche bal geworden die geluiden maakt.

Puck is op dezelfde dag jarig als de baas waar ik nog een cadeautje voor kopen.

In mijn hoofd wordt het ietsje helderder. Frits bevindt zich nog in het stadium van een volgepropt hoofd dat niets meer erbij kan hebben.

Slapen gaat redelijk goed op de momenten na dat ik wakker word en ga liggen denken. Dat hoort er allemaal bij, ik weet het. Vannacht lag ik te denken aan het ergste scenario. Ik heb beslissingen genomen voor de toekomst en die vanmorgen met Frits besproken. We hebben ook zo een drukke tijden voor de boeg wat verbouwen en verhuizen betreft. Mocht de uitslag fout zijn, erg fout dan kunnen we dat er niet bij hebben en cancelen de boel.

Mensen kom ik nog niet graag tegen want stel je voor dat ik moet gaan praten over mijn periode waar ik nu in zit. Ik heb er nog moeite mee. Ik heb nog tijd nodig. Schrijven gaat me beter af nu.

Na mijn gesprek van komende woensdag als ik meer weet hoop ik dat ook dat beter gaat. Ik ga nu nog iedereen uit de weg.

Morgenvroeg de scan om half 11 en geloof maar dat ik het op mijn zenuwen zal hebben. Het geeft net zo’n gevoel of je op examen gaat. Duimen jullie voor me?

24 reacties

 1. MyriamC
  25 januari 2024

  Om de een of andere reden kon ik gisteren niet reageren.
  Ik leef heel erg met je mee. Ik weet hoe het voelt om zo in onzekerheid te zitten. Ik begrijp ook dat je nu liever geen mensen ziet. Ik had net hetzelfde in de periode tussen de onderzoeken en het verdict. Wij zijn toen letterlijk gevlucht naar Frankrijk zodat we geen mensen hoefden te zien.
  Ik hoop heel erg dat het een storm in een glas water is en dat de uitslag meevalt. Ik ga in ieder geval heel hard voor je duimen. Knuffel.

 2. miekequilt
  25 januari 2024

  Natuurlijk duim ik voor je. Wat een vreselijke toestand waar je nu in zit. Ik wens jullie veel sterkte.

 3. Ellen
  25 januari 2024

  Dank je MyriamC. Ik dacht al dat het weer iets van mij was ffffff

 4. Ellen
  25 januari 2024

  Dank je wel Miekequilt

 5. Marij Terlingen
  25 januari 2024

  Ik heb gisteren de hele tijd aan je moeten denken, en idd je zit in een rollercoaster.
  Ik weet er alles van (mijn zoon en mijn man), daar hebben we deze periodes ook mee gehad, maar gelukkig goed gekomen. Naderhand denk je hoe heb ik dat allemaal kunnen verwerken, maar moed houden Ellen. Ik denk aan je. Lieve groetjes en sterkte 😘😘😘 Marij.

 6. Ellen
  25 januari 2024

  Ach Marij, ik weet het nog goed van je zoon. Dank je wel voor je opbeurende woorden.

 7. Wieneke
  25 januari 2024

  Uiteraard wordt er erg geduimd voor een goede afloop. Felicipoot voor Puck en voor Frits proficiat. Niet dat zijn hoofd nu naar taart en vlaggetjes staat natuurlijk, maar een jaar ouder is toch altijd wel een felicitatie waard. Schrijf het maar van je af, hoor. Dat werkt voor een heleboel mensen beter dan dat gepraat erover.

 8. Renske
  25 januari 2024

  Ik blijf duimen voor je. En het is heel erg begrijpelijk dat je nu even niet met mensen wilt praten, omdat je in deze verschrikkelijke tijd zit. Voel je daar niet schuldig om, denk nu maar even aan jezelf. Sterkte de komende tijd en ik hoop werkelijk dat a.s. woensdag toch goed nieuws krijgt. 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

 9. Mirjam
  25 januari 2024

  Hei al de ganse tied aon diech zitte te dinke vaanaof momint 1 datste miech inliechtes. Iech wins diech en ouch Frits netuurlek alle sterkte en krach touw. SAME koump geer dao oet, wat den oetslaag ouch zal zien. En vergeet neet, veer zien dao ouch veur diech, An get weijer weg, mer toch. Netuurlek branne hei de bougiekes veur diech um diech/uuch bij te stoon in deez spannende tije. Sterkte mörge bij de scan en a.s. goonsdag, hoop en bei veur ’n gooje en gunstege oetslaag. Toitoitoi. XXX

 10. carla58
  25 januari 2024

  Ik ga heel hard voor je duimen! Sterkte! Afschuwelijk die onzekerheid….

 11. Lot
  25 januari 2024

  Precies doen waar je op dit moment behoefte aan hebt en Frits zal er anders op reageren dan jij, maar jullie geven elkaar vast de ruimte die de ander nodig heeft.
  Schrijf maar veel dan gaat de tijd ook sneller en duimen doen we allemaal dan

 12. José Nijs
  25 januari 2024

  Wat een lieve mensen zijn jullie allemaal!! Dit verdient Ellen ook. Alles is al gezegd , wij duimen ook onze duimen kapot ! En denken veel aan jou lieve Ellen. ♥️

 13. Ellen
  25 januari 2024

  Wieneke vandaag zijn ze nog niet jarig. Volgende maand.

 14. Ellen
  25 januari 2024

  Dank je wel Renske voor je lieve woorden.

 15. Ellen
  25 januari 2024

  Mirjam, daanke wel veur de bougiekes. Ut zal altijd het helpe. Wie Daan zocht.

 16. Ellen
  25 januari 2024

  Dank je wel Carla enne je duimen wel heel houden hoor want wie weet hoe vaak ik er nog graag gebruik van mag maken.

 17. Ellen
  25 januari 2024

  Klopt Lot, we verwerken het ieder op onze manier.

 18. Ellen
  25 januari 2024

  José, laat je ook nog wat over van je duimen 😕

 19. Mevrouw Niekje
  25 januari 2024

  Ik denk aan je lieverd! xx

 20. Ellen
  25 januari 2024

  Dank je wel Niekje

 21. Petra 1945
  26 januari 2024

  Ellen, sterkte met alles… Eerst Frits, nu jij? wat een narigheid. Maar we hopen allemaal heel erg dat het gaat meevallen, en we doen er alles aan — duimen dus.

 22. Ellen
  26 januari 2024

  Dank je wel Petra.

 23. Jennie
  26 januari 2024

  Hoi Ellen, ik volg jouw berichten zo graag en ook nu het een spannende tijd is voor jou is het goed om dat te delen. Knap hoe je de situatie waar je nu in zit op schrijft en beleeft. Heel veel beren op de weg, ik snap het!!
  Heel veel sterkte 🙏

 24. Ellen
  26 januari 2024

  Lieve Jennie, jij weet als geen ander welke beren je tegen komt op deze weg. We proberen moed te houden al valt dat in dit stadium niet altijd mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *