Mijn roller caoster

Lieve lezers en lezeressen, ik wil jullie op de hoogte brengen van mijn roller caoster waar ik me op het moment in bevind. Vorige week donderdag ging ik naar de huisarts met buikklachten en sindsdien kreeg ik een ticket voor de draaimolen van dokters en ziekenhuizen waar ik voorlopig nog niet uit ben.

Kort gezegd er zit iets onderin mijn buik wat er niet thuis hoort. Wat het is dat is nog onbekend, dat moet nu uitgezocht worden. Ik moet wel met alles rekening houden is me verteld. Het kan goed zijn of niet goed.

Afgelopen maandag kreeg ik een echo, dinsdag moest ik naar het ziekenhuis voor onderzoek en bloedprikken. Vrijdagmorgen wordt er een scan gemaakt en volgende week woensdag weer naar de specialist in het ziekenhuis en dan zal ik meer horen. Ik heb wel geboft met mijn arts. Het is een schat van een vrouw.

Dat is het verhaal zo een beetje over mijn roller caoster.

We zijn van dit alles enorm geschrokken en moeten het nu een plekje geven. Op het moment loop ik rond als een kip zonder kop. Kan bijna niks onthouden en er gaat van alles door mijn hoofd. Gelukkig heb ik heel veel lieve mensen om me heen die hulp aanbieden. Wat een schatten zijn er toch nog op deze wereld.

Puck is ontzettend lief. Ze weet dat er iets aan de hand is. Honden voelen het vaak aan als hun baas niet goed in zijn vel zit.

We gaan een spannende week tegen moet.

13 reacties

 1. Hellwig M.G.H. (Mirjam)
  24 januari 2024

  ’t Geit good koume leef nisjeke, wat ouch deroet geit koume, iech bin der veur diech. Haw pin ! Vriedag en de volgende week goonsdag ouch branne hei de ganse daag bougiekes bij ’t beeld vaan Slevrouwe. Dikke knoevel XXX

 2. carla58
  24 januari 2024

  Owwww, hoop dat het super mee gaat vallen! En het zal een spannende week worden. Heel veel sterkte voor jullie allebei!

 3. Renske
  24 januari 2024

  Dat klinkt niet echt goed. Gelukkig dat het ontdekt is en dat je nu onder behandeling staat. Ik hoop dat wat het ook is, enorm mee gaat vallen en dat je snel weer opknapt.
  Heel veel sterkte en beterschap toegewenst. Ik duim voor je.

 4. Wieneke
  24 januari 2024

  Dat is inderdaad een rollercoaster. Maar ik begrijp dat er flink aan gewerkt wordt door de hulpverleners. Ik weet wat er allemaal door je heen gaat. Puck voelt haarfijn aan dat er even iets niet zo goed gaat. Zo’n dier geeft troost, he? Sterkte, hoor.

 5. Marry
  24 januari 2024

  Dat is schrikken ,ik hoop voor je dat het allemaal meevalt ,probeer rustig te blijven en veel sterkte. Marry

 6. Lot
  24 januari 2024

  Goed dat je huisarts je meteen heeft doorgestuurd en het niet nog even wilde aankijken maar meteen actie. Sterkte en schrijf het ook van je af, dat kan helpen.

 7. Marianne de Beet
  24 januari 2024

  Volg je blog altijd met veel plezier. Je staat altijd zo positief in het leven. Hoop dat alles goed uitpakt voor je en dat een hond je altijd steun geeft kan ik beamen, nu in bezit van onze vierde Labrador: Toos.

  Met een hartelijke groet,
  Marianne de Beer

 8. Petra1945
  24 januari 2024

  Eens met Lot: goed dat je gelijk doorgestuurd bent. Liep je al langer tegen een doktersbezoek aan te hikken? Sterkte.

 9. Anneke Kuiper
  24 januari 2024

  Sterkte

 10. Adriaantje
  24 januari 2024

  Ellen , nu klikte ik op duimpje, maar ik vind dit helemaal niet leuk, spannend en ik hoop voor je dat het mee valt en dat er snel duidelijkheid komt.
  Ik wens je heel veel sterkte (met alles!) want inderdaad, dit is een roller coaster

 11. Mevrouw Niekje
  24 januari 2024

  Wat een toestand Ellen, ik ben enorm geschrokken! Snap dat je nu alle kanten opgaat. Ik wens je heel veel sterkte en je krijgt van mij de allerdikste knuffel! xx

 12. Marijke
  25 januari 2024

  Sterkte toegewenst bij alle onderzoeken en afspraken. Ik hoop dat het weer goed komt.

 13. Ellen
  25 januari 2024

  Dat snap ik helemaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *