Eindelijk

Het weekend is goed geweest. We zijn bezig geweest. Op visite, ritje met de auto gemaakt, een nieuwe keukenkraan gekocht die echt aan vervanging toe was.

Vandaag was de dag, de dag van het telefoontje. Vanmorgen nog maar even niet meteen gaan douche want je zal zien dat ze dan net bellen. Geen telefoon. Oei ik moet naar het toilet maar dan gaan ze natuurlijk net bellen. Uiteindelijk toch maar gegaan en …… geen telefoon. Overal die telefoon mee nemen want stel je voor dat ik het telefoontje mis. Puck uitlaten en telefoon meenemen. Geen telefoon ffffffff.

Onderhand was het half 2 en ben ik zelf gaan bellen want de ochtend was nu toch ruim voorbij. Eindelijk had ik de juiste afdeling maar de betreffende mevrouw zat in een bespreking. Ze zou me terugbellen. Weer wachten, het zou hooguit een half uurtje duren. Het werden 2 uur.

Rond half 4 ging dan eindelijk de telefoon. Woensdag 6 maart gaat het gebeuren. Alle info gaat nog via de mail komen maar een datum heb ik. Woensdag over een week……….. De telefoon ligt nu weer ergens centraal in huis zodat ik hem kan horen en verder houden we ons vooral bezig met grote opruimingen. Vandaag weer een kast opgeruimd. 3 Vuilniszakken haalde ik er uit. Nu is het wel een grote kast maar de boel ligt nu mooi ruim op de plankjes. Tjonge, jonge wat kan een mens toch een bende verzamelen.

6 reacties

 1. Mevrouw Niekje
  26 februari 2024

  Goed dat je nu weet wanneer je aan de beurt bent. Betekent toch dat je anders wacht dan wanneer je geen idee hebt. Nu gewoon lekker bezig blijven, afleiding zoeken, leuke dingen doen, lekker eten zodat je sterk en fit bent voor de operatie. Ik denk veel aan je lieve Ellen! xx

 2. Ilona
  27 februari 2024

  Fijn dat je nu zekerheid hebt dan een datum en je jezelf (en Frits) daarop in kunt stellen. Wachten werkt zo verlammend. Gelukkig is het ook wat beter weer en kunnen jullie samen met Puck hopelijk genieten van een zonnetje.

 3. Ellen
  27 februari 2024

  Ilona we gaan ons best doen 😀

 4. Ellen
  27 februari 2024

  Mevrouw Niekje, we blijven zeker bezig ☺️

 5. Janny
  27 februari 2024

  Ik hoop dat de dagen die je moet wachten rustig voorbij gaan. Ik wens jullie een kalm gemoed toe. En ik duim voor je dat alles goed mag verlopen.

 6. Lot
  27 februari 2024

  Mooi dat je een datum hebt, dan kan je je voorbereidingen plannen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *