Voorjaar?

Buiten ziet het er weer een stuk beter uit met het zonnetje. Voorjaar?

Frits heeft het voorjaar in zijn hoofd geloof ik. Hij moet bezig zijn in huis. Omdat we nu in ons huis blijven wonen wilden we toch wat aanpassingen maken. Noem het weer eens iets anders ……… Hij pakt het meteen groots aan. De inhoud van de boekenkast die we eens goed wilden opruimen met al die digitale leesboeken tegenwoordig is al flink geslonken. Reisboeken, fotoboeken, kookboeken enz. blijven over. De kast verhuizen we naar een andere plek in huis. Oei, de muur waar die kast al 20 jaar staat mag ook wel een verfje. Frits is onverstoorbaar.

We halen verf, kwasten en afdekzeil. Frits is voorlopig nog wel even bezig. Het heeft het nu even nodig. Puck loopt constant waar ze net niet moet lopen ☺️ en na steeds weggestuurd te worden is nu maar op haar schaap gaan liggen slapen.

Gisterenmiddag kreeg ik nog telefoon van de opname afdeling van het ziekenhuis. Woensdag 6 maart om 10 uur nuchter melden. Eerst nog even bloed laten prikken. Rond 12/13 uur zal ik dan geholpen worden.

Ik kan nu rustig hiernaar toe leven en mijn koffertje definitief gaan vullen.

12 reacties

 1. Mirjam
  28 februari 2024

  Good bezeg, opruime en opknappe gief mètein mer ouch astrein rös. Zien hiel herkinbare vreugjaorskriebels. De groete pòts woort altied vreuger door eus ma’s (en pa’s tot op zekere huugte) zoedra ’t vreugjaor ziech mèlde begin Miert, alles mòs daan fris en fruiteg oetzien. Veur uuch noe nog effe gooj aofleiding veur ’t gooje doel, laot miech ’t mer effe zoe benumme en nao de ingreep dé rös um bij te koume en te herstèlle. Chapeau. XXX

 2. Hélène
  28 februari 2024

  Opruimen is een hele goede afleiding en het geeft niet alleen ruimte in je huis maar ook in je huis.
  Blijven jullie hier wonen? Dan heb ik iets gemist. Wat fijn dat je het fijn vind om een datum te hebben. Ik denk veel aan jullie . Hoop dat dat help. liefs voor jullie 3.

 3. Ellen
  28 februari 2024

  Mirjam zo wordt het huis opgeruimd en ons hoofd ook. We zijn bezig en dat belangrijk nu en ik kan als ik weer thuis ben rustig bijkomen ☺️

 4. Ellen
  28 februari 2024

  Hélène, onze verhuizing en verbouwing gaat niet door. Ik zou er nu ook echt geen zin meer in hebben en we gaan er ook geen tijd meer in steken. We gaan nu leuke dingen doen.

 5. Thea
  28 februari 2024

  De datum staat, je kunt je rustig voorbereiden. Mijn mantra voor de operatie was: het komt goed!
  Dat was de laatste gedachte voor de narcotiseur me knock out ‘sloeg’
  Goed eten, veel bewegen en pieker maar gewoon als je het niet kunt laten!
  Sterkte, ik zal aan je denken!

 6. Mrs H te B
  29 februari 2024

  Fijn, je hebt een datum! Ik zal aan je denken (doe ik toch wel , zo af en toe). Jammer dat jullie verhuizing niet doorgaat? Maar in ieder geval: je hebt nu wel wat anders aan je hoofd en lijf, dan het hele gedoe van verhuizen….

 7. Ellen
  29 februari 2024

  Dank je wel Thea. Jouw Mantra is ook de mijne. We zeggen ook steeds dat het zeker goed komt.

 8. Ellen
  29 februari 2024

  Mrs H te B, we willen niks aan ons hoofd hebben zoals verbouwingen en verhuizingen. Wie weet kunnen we van de zomer wel weer genieten van onze tripjes met de camper. We gaan tijden verpieteren.

 9. Ina
  29 februari 2024

  Dag en tijd bekend erg fijn en hoofd verzetten door plannen maken daarna met de camper op stap de beste afleiding !

 10. Ilona
  1 maart 2024

  Wat fijn dat jullie samen goed bezig kunnen zijn dat scheel misschien piekeren al ben je er uiteraard toch mee bezig. Jullie verhuizing gaat niet door maar gelukkig waren jullie nog niet in het stadium ‘kan nu niet meer terug want eigen appartement is al verkocht’ een fijn en netjes huis waar je jezelf fijn voelt in het gezelschap van Frits en Puck is belangrijk. Moest aan je denken gisteren in de Sint Jan in ’s Hertogenbosch en een klein kapelletje met Maria bij Helvoirt. Kaarsjes aangestoken ook voor jou Ellen. Hoop dat jullie weer een goed weekend hebben!

 11. Ellen
  1 maart 2024

  Dat is zeker de bedoeling Ina. Dat komt helemaal goed.

 12. Ellen
  1 maart 2024

  Wat lief van je Ilona 🥰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *