Gaan jullie ook stemmen?

Gisteren heb ik het vierde deel van the Crown afgekeken en wat was het weer mooi. 

Nu weer over tot de orde van de dag.

Als ik de tv aanzet gaat het over de verkiezingen. Ander nieuws is er niet meer. Het ene debat volgt het andere op en al die politieke partijen beloven gouden bergen. Niet te geloven. Dan wordt het ook nog vreemd gevonden dat het vertrouwen in de politiek zo goed als verdwenen is. Laat ze toch eens eerlijk zijn en echt zeggen waar zij voor staan.  Ik denk dat er heel wat acteer talent verloren is gegaan bij deze tak van de mensheid. 

De groep van zwevende kiezers groeit met de dag terwijl dat net zou moeten afnemen. Hoe zou het toch komen allemaal. Wat nog het allermooiste is, is dat wij, het volk, dat wel weten maar de ministers niet. Ze staan niet met twee benen in het normale leven en daarom weten ze ook niet wat er speelt.

Nog twee dagen en dan is het zover.

Gaan jullie ook stemmen? Nou wij wel want niet stemmen is ook stemmen alleen niet op de partij die jij zou wensen. Soms twijfel ik wel nog even maar ik denk toch wel dat bij mijn eerste keuze zal blijven.

4 reacties

 1. Wieneke
  20 november 2023

  Uiteraard ga ik stemmen. Dat zal ik blijven doen tot ik het echt niet meer kan en dan nog zou ik iemand machtigen. Er is namelijk te hard gevochten voor het kiesrecht om dat nu zomaar weg te smijten uit gemakzucht of zoiets. Kies gewoon de partij waar je het meeste mee hebt. We weten allemaal wel dat bij een kabinetsformatie concessies moeten worden gedaan. Als ze het over een paar hoofdpunten maar eens zijn.
  Oh ja, ik heb de foto’s van Puck bekeken: wat een prachtige hond is het toch.

 2. Mirjam
  20 november 2023

  Zaot ierst vaan neet, toen weer vaan wel, mer nog altied vaan nog wete op welke partij, heet ’t wel zin um te stumme enz. enz. enz. Knoup doorgehak ierst coronaprik hole en daan stumme. Zjus wie op 16 miert 2022. De veurege kier/lèste kier.

 3. Ellen
  20 november 2023

  Wieneke, we wachten het af. Ik ben wel benieuwd naar de uitslagen.
  Puck is ook nog een allerliefst beestje. Zo lief maar dat zijn de meeste labradors. Zachtaardig en een vriend voor iedereen mens of hond. Als waakhond zou ze niet goed zijn 😅

 4. Ellen
  20 november 2023

  Mirjam, toch maar stemmen, heel verstandig. De corona prik hebben wij al gehad. Ik had begin november een echte prikweek. Griepprik, bloed prikken en corona prik. Ach je kunt het maar gehad hebben toch 🫤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *