Black Friday

Black Friday vind ik vreselijk irritant worden. Je zou denken dat die vrijdag na Thanksgiving de enigste is. De dag met de koopjes waarvoor heel veel mensen hun huis uit komen om hun slag te slaan. Heel spannend.

Niets is minder waar. Dagelijks krijg ik mailtjes binnen over aanbiedingen die te krijgen zijn omdat het Black Friday is. Volgens mij ga ik zo al de derde week in en de aanbiedingen zijn alle dagen van de week te krijgen. Volgens mij heeft het niets te maken met Black Friday.

Ik heb me dan ook bij de nodige winkels afgemeld en wil niet steeds die aanbiedingen zien.

Als ik iets nodig heb dan koop ik het en krijg ook mijn kortingen en dan niet op die zwarte vrijdag.

Dan had ik nog een vervelend iets.

Gesukkel op deze website. Van het ene op het andere moment was er een of ander certificaat verlopen en krijg dat maar weer eens goed.

Vanmorgen kregen we het eindelijk voor elkaar om weer een nieuw certificaat te krijgen en nog gratis ook. Waarom dat zo moeilijk moet verlopen????? Geen idee maar even een belletje en het was zo gepiept.

Weer iets geleerd 😅🥳

2 reacties

  1. Mirjam
    25 november 2023

    Is ouch oontzèttend irritant, gelökkeg hei allein vaan ein bekint bedrief boe iech regelmaoteg bij koup mail vaan gekrege euver kortinge en alles roontelum Zwarte Vriedag. Wie verzinne ze ’t, ppppffff. Daon dao ech neet aon mèt huur.

  2. Ellen
    25 november 2023

    Het zit vast in de genen Mirjam 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *