Ook een huis vol?

Kijken jullie ook naar het tv programma “een huis vol” ?
Ik probeer iedere avond te kijken en bewonder de grote gezinnen hoe ze met alles omgaan.

Als ik de kampeervakantie zie van de familie Blom en al het geduld dat ze opbrengen na zo’n lange autorit. Kinderen die moe zijn en dan die tent nog op gaan zetten. Ik zou er niet aan moeten denken. Dan ook nog hoe ze alles in dat busje krijgen incluis de tent. Daar heb ik nu echt bewondering voor. Ook hoe ze hun overleden dochtertje een plekje geven in het gezin hoe moeilijk het ook vaak is.

De familie Cudogham vind ik een vrolijke familie. Alles kan en overal is een oplossing voor. Heerlijk om te zien hoe gemakkelijk ze leven. We hebben hun al meerdere seizoenen gezien en hebben hun zo al iets beter leren kennen.

Dat heerlijke strandhuisje van hun en wat een goed idee om dit te kopen van de erfenis van opa.

De familie Wildeman vind ik weer heel anders. Ik krijg er niet zo goed hoogte van. Het is een samen gesteld gezin en dat doen ze heel goed want geloof maar dat dat niet altijd meevalt. De ouders maken dan ook geen enkel verschil tussen de kinderen. De kids zijn allemaal gelijk. De kinderen van haar en van hem.

Morgenavond zijn ze weer te zien en ga ik zeker weer kijken.

6 reacties

 1. Mirjam
  7 januari 2024

  Iech loer ouch al jaore nao dee sjieke serie “een huis vol”. Veural met de femilie Buddenbruck en de femilie Jelies. Zien allebei neet mie te zien. De femilie Cundogham vin iech ouch ‘ne leuke femilie, de femilie Wildeman, ’n apaarte femilie mer de femilie Blom mèt wie ze umgoon mèt ’t verluus vaan hun dochter Miriam chapeau. Koumende week de lèste week vaan deze serie. Iech zit weer veerdeg.

 2. Mevrouw Niekje
  7 januari 2024

  Ik zie er af en toe een stukje van, maar ik vind er niets aan. Misschien wordt het leuk wanneer je het dagelijks kijkt en de mensen wat beter leert kennen. Zo ging het bij mij en B&B Vol Liefde ook. In het begin vond ik het maar suf, maar op een gegeven moment was ik om en wilde ik toch weten hoe het verder ging! TV kan wat dat betreft heerlijk ontspannend zijn, lekker beetje kijken wat andere mensen doen en hoe ze leven. Dus ik snap dat je het volgt.

 3. Ellen
  8 januari 2024

  Zo is het precies mevrouw Niekje, lekker ontspannen naar iets kijken wat niet te moeilijk is ;))

 4. Ellen
  8 januari 2024

  Enig hé um te volgen :))

 5. Willem
  9 januari 2024

  Gisteravond een aflevering ervan gezien; ben als regel na het 8-uurjournaal en de slimste mens, niet meer zo geïnteresseerd in die pratende schemerlamp. En voor het achtuurjournaal ben ik vaak bezig met andere zaken. Vaak is dat nog koken; we eten altijd vrij laat, al vinden Zuid-Europeanen dat nog wel weer vroeg heb ik vaak gemerkt.
  Herkende wel de dynamiek van het grote gezin; ikzelf ben de tweede uit een gezin van 8 kinderen en herkende vooral de zorg van de oudere kinderen voor de jongere en de strijd om de plek binnen de kinderen. Dan gaat de vergelijking met een toom kippen wel weer op.
  Mijn eerste ervaring met het programma is dat het aangenaam is om te bekijken, maar zal er niet speciaal voor gaan zitten.

 6. Ellen
  10 januari 2024

  Het lijkt me reuze gezellig zo’n groot gezin Willem. Ik ga er ook niet echt voor zitten. Als ik het niet zie dan heb ik pech.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *