Picnic

Vandaag een dag waarin ik mijn gedachten moet zien te ordenen en mezelf moet zien bezig te houden. Bij het wandelen en eten heb ik vandaag stof afnemen en een wasje draaien toegevoegd. Frits heeft een rondje stofzuigen gedaan. Dat kan er weer even tegen.

Dan heb ik nog wat zitten prutsen met de Ipad zodat ik dat ding ook eens wat meer onder de knie krijg en leer wat ik er allemaal mee kan. Het is zo vreemd dat ik met de Ipad niet kan antwoorden bij Bloggers. Ik blijf het vreemd vinden maar ik heb wat te doen.

“Waar zullen we vanmiddag eens heen gaan?” vroeg Frits onder de lunch. Eigenlijk heb ik nergens zin in gaf ik als antwoord en Frits had er eigenlijk ook geen zin in maar dat thuis hangen is ook moordend als je vol spanning zit te wachten wat de dag van morgen zal brengen.

Het regent bij ons dus ergens heen rijden en dan gaan wandelen in een bos is ook geen optie. Lezen?? Ik kan er mijn hoofd niet bij houden. Netflix, is ook zo iets wat ik niet kan volgen nu of het moet een of andere komische film zijn misschien.

Aan het einde van de vanmiddag worden de boodschappen door Picnic gebracht. Ik ben het nog niet verleerd en het is toch wel fijn als de grote en vooral zware hap bij je aan de deur afgeleverd wordt en nog gratis ook. De slager brengen we zelf een bezoekje en de bakker? Frits bakt de heerlijkste broden in de broodbakmachine dus daar hoeven we ook niet heen.

Ik ga nog maar wat prutsen met de Ipad dat verzet mijn gedachten een beetje.

7 reacties

 1. Ilona
  7 februari 2024

  Lieve Ellen, weet niet goed wat te zeggen al heel veel regels getypt en weer weggehaald. Begrijpelijk dat je gedachten elders zijn en je eigenlijk nergens zin in hebt maar toch ook weer wel omdat je dan wat afleiding hebt. Voor nu hoop ik dat je slaapt vannacht en wens ik jullie heel veel sterkte morgen!

 2. miekequilt
  7 februari 2024

  Wat een onmenselijke spanning voor jullie. Ik hoop dat het morgen een goede uitslag is.
  Sterkte!
  Wat lekker, eigengebakken brood. Wij zijn op zoek naar een goede broodbakmachine.
  Welke hebben jullie. Misschien vind je het nu een ongepaste vraag, dan laat je het antwoord maar zitten. Geen probleem.

 3. Ellen
  7 februari 2024

  https://fritsellenverhalen.blogspot.com/search/label/Broodbakmachine
  Kijk maar eens op dit blog verhaal dat over onze broodbakmachine gaat. Hij doet het prima Mieke

 4. Ellen
  7 februari 2024

  Ilona, dank je wel. Ik weet dat het beter is om afleiding te zoeken maar het wil even niet. Komt vast wel weer.

 5. Lot
  7 februari 2024

  Zal aan je denken morgen en hoop dat je in staat zal zijn morgen een blog te schijven over wat er gaat gebeuren en dat je er vertrouwen in hebt wat er gedaan moet worden.

 6. Thea
  7 februari 2024

  De spanning is soms niet te harden, ik weet ee alles van!
  Sterkte morgen!

 7. Ellen
  8 februari 2024

  Thea, ik kom weer langzaam onder mijn steen vandaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *