Wie niet sterk is moet slim zijn.

Vandaag belde de verpleegkundige om te vragen hoe het nu ging en of ik al een datum had gehoord.

Ach ja hoe gaat het? We proberen er maar wat van te maken. We waren net met Puck aan het wandelen en dat was heel goed voor me. Conditie, conditie ………. Ik doe mijn best!

De datum? Nog geen idee en dus zou die lieve schat er nog eens achteraan gaan want dat lange wachten op al dat onbekende was niet leuk en geeft stress. Ik ben benieuwd.

Vanmiddag toen ik boodschappen ging doen in het winkelcentrum en ging zoals meestal even als de schoenenwinkel en daar vond ik vandaag waar ik naar op zoek was. Na de operatie moet je al snel het bed weer uit en kleding aantrekken en ook schoenen. Als je dan naar huis gaat moet je dat zelf kunnen. Ook je schoenen dicht maken. Lijkt mij een hele klus met zo’n verticale snee in mijn buik. Vandaag vond ik Sketchers en wel instappers 😅 Wie niet sterk is moet slim zijn toch 😉 Die krijg ik wel zelf aan, hihi.

Nu ben ik ze aan het inlopen en ze zitten heerlijk 😊

12 reacties

 1. miekequilt
  22 februari 2024

  Wat fijn dat deze vrouw voor je aan de slag gaat. Dat wachten is toch echt vreselijk. Fijn dat je de juiste schoenen vond, nu heb je nog even tijd om ze in te lopen.
  Sterkte met het wachten.

 2. Ina
  22 februari 2024

  Klinkt allemaal goed ook fijn een empathische verpleegkundige 👍misschien helpt het iets.

 3. Mevrouw Niekje
  22 februari 2024

  Sketchers, ik heb ook een paar om in te sporten, ze zitten heel lekker, zijn licht en met een fijn voetbed, alsof ik pantoffeltjes aan heb! Fijn dat jij instappers heb gevonden, dat is inderdaad lekker makkelijk. Heb je ook een lange schoenlepel? Wij wel, die heeft mijn man ooit gekocht na een operatie aan zijn blinde darm, hoefde hij niet te bukken om zijn schoenen aan te doen. Misschien in je omgeving iemand die je er eentje kan lenen?

 4. Renske
  22 februari 2024

  Ja, dat is echt slim van je om instapper te kopen. Goed van de verpleegkundige om achter de datum aan te gaan. Onzekerheid of lang wachten is niet echt fijn in zo situatie.

 5. Ilona
  23 februari 2024

  Even eerst iets praktisch Ellen zo’n lange schoenlepel verkopen ze bij Ikea. Is weliswaar van plastic maar voldoet hier al 4 jaar zonder gebrek. Wij zagen er vorige week bij Ikea ook eentje van metaal maar die zie ik (nog) niet op de website.
  Wat aardig van die verpleegkundige! En knap van jou dat je er het beste van maakt en op zoek gaat naar handige items voor erna. Chapeau Ellen.
  Ik hoop en duim voor je dat een operatie niet meer al te lang op zich laat wachten want dan kun je ‘echt’ verder met welk nieuw dan ook.
  Sterkte!
  https://www.ikea.com/nl/nl/search/?q=schoenlepel

 6. Ellen
  23 februari 2024

  De schoenen lopen goed Mieke 🙂

 7. Ellen
  23 februari 2024

  Ina, het is altijd fijn om zo iemand te hebben. Haar zal ik ook strakjes weer tegen komen op de afdeling waar zij verpleegkundige is. Een vertrouwd gezicht is altijd prettig.

 8. Ellen
  23 februari 2024

  Niekje, we hebben zelfs twee lange schoenlepels. Eentje thuis en eentje in de camper. Ooit gekocht bij IKEA 😉

 9. Ellen
  23 februari 2024

  Renske, nu kan ik zelf mijn schoenen aan trekken. Mijn moeder zei altijd dat je zo lang mogelijk zelfstandig moet zijn en gelijk had ze.

 10. Ellen
  23 februari 2024

  Ilona, ik heb er toevallig twee van de IKEA en die doen het geweldig en ook al jaren. Wij hebben ook de plastic schoenlepels. Bedankt lieverd voor het meedenken 🥰 Zo zie je dat je met behulp van anderen een heel stuk op weg bent.

 11. Lot
  23 februari 2024

  Misschien is een grijpstok ook handig om iets vd grond te rapen. Het is te kort tijd om Puck tot hulphond om te toveren maar ook dat kan je nog proberen, ook goed als afleiding.
  Frits zal natuurlijk ook veel over kunnen nemen maar zelf doen is ook fijn.

 12. Ellen
  23 februari 2024

  Haha, Puck als hulphond. Maar een grijpstok heb ik ook en natuurlijk Frits.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *