Goed bezig zijn

We zijn de laatste dagen goed bezig geweest. Het begon zondag al. We hadden een hele gezellige middag bij vrienden. Eens even een gewoon mens zijn. Dat doet goed.

Maandag (gisteren) hadden we een afspraak met een firma die half maart een inloopdouche komt plaatsten. We hebben alles thuis kunnen uitzoeken en het wordt mooi denk ik. Zelf hoeven we niets te doen of in ons geval Frits want ze ruimen ook de hele boel op en brengen het bad enz. weg. Dat moeten we hebben.

Om onze nieuwe aankoop te “vieren” gingen we een hapje eten in een boscafé niet ver bij ons vandaan want hier mocht Puck ook mee. Eenmaal binnen zagen we dat ze niet de enigste hond was en binnen 1 minuut had Puck al nieuwe vriendjes gemaakt😅 De hond die haar uitverkorene was rook niet zo prettig. De baas vertelde dat de hond op zijn ochtendwandeling door het veld had gerend en zich bij allerlei rommel heerlijk doorgerold had. Daarom vond Puck haar vriendje natuurlijk zo leuk 🤩

Vandaag had ik weer een ziekenhuisbezoek. Ze zien me daar graag komen 🤔 begin ik te geloven.

Morgen alweer woensdag. Eens kijken wanneer mijn boodschappen weer gebracht kunnen worden. Misschien wel morgen en anders vast donderdag.

Ik ga maar eens shoppen.

Fijne avond allemaal.

6 reacties

 1. Mirjam
  20 februari 2024

  Good bezig allebei. Puck thoes in bad mote doen of ? Fijne aovend. XXX

 2. Mevrouw Niekje
  20 februari 2024

  Heerlijk Ellen, gewoon bezig zijn met de dingen die leuk zijn, afleiding geven en waar je naar uit kan kijken! Gezellig op visite, lunchen met je lief en je hondje. Dat je nu jezelf extra moet verwennen lijkt me logisch. Dikke knuffel!

 3. Thea
  20 februari 2024

  Inderdaad, goed bezig!
  Ik heb eens aan de oncoloog en de verpleegkundige gevraagd: Hadden jullie tijd over voordat ik kwam?

 4. Ellen
  21 februari 2024

  Gelukkig niet Mirjam. Puck had alleen maar even gesnuffeld aan de hond, 🐕

 5. Ellen
  21 februari 2024

  Dank je wel Niekje. We worden namate de tijd verstrijkt ook weer rustiger. Hebben het allemaal een plekje kunnen geven al blijven er soms moeilijke momenten opduiken maar dat hoort erbij.

 6. Ellen
  21 februari 2024

  Thea dat klopt. De artsen en verplegend personeel zijn zo geduldig en aardig. Zo iets heb ik maar zelden meegemaakt. Ze nemen alle tijd voor je, behandelen je met respect en zijn heel begripvol. Ikzelf ervaar dit, ondanks alle narigheid, als heel prettig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *