Een mooi verjaardag.

Gisteren hadden we twee jarige in huis. Frits en Puck.
Frits had zijn speeltje al eerder gekregen en Puck kreeg vandaag een beertje en een groot bot. Ze sjouwt de hele dag met haar beertje rond.

De ochtend begon goed en werd nog beter nadat ik een appje kreeg om in de brievenbus te gaan kijken. Frits naar beneden en hij vond twee prachtige grote kaarten, Een kaart met heel veel foto’s erop van Puck en Frits, de twee jarigen. Zo mooi en de andere kaart was voor mij. Helemaal vol geschreven. Zo lief!! Lieve J en W nogmaals bedankt voor deze geweldige verrassing.

Het was mooi weer gisteren dus een ritje met de auto gemaakt door België. We hebben echt genoten en ondertussen lieve telefoontjes van schoonfamilie voor de jarige.

Thuis het lievelingseten laten brengen van de twee jarigen, een Chinese rijsttafel. Frits vindt dat heerlijk en Puck ook, hahaha en ik ook hoor. Puck reeg natuurlijk ook een beetje, de snoepkous.

En of dat allemaal nog niet genoeg was, vanmorgen ging de bel en stond de postbode voor onze neus met een hele grote doos. Er zat een prachtig boeket bloemen in van de dochter van Frits, schoonzoon en kleinkinderen

Wat zijn we verwend.

8 reacties

 1. MyriamC
  14 februari 2024

  Nog van harte gefeliciteerd met je twee jarigen.

 2. miekequilt
  14 februari 2024

  Gefeliciteerd met de twee jarigen. Goed om zo’n bijzondere dag te vieren!

 3. José
  14 februari 2024

  🥰❣️

 4. Lot
  14 februari 2024

  Gefeliciteerd met je huisgenoten en geniet nog maar een paar dagen lekker na

 5. Marijke
  14 februari 2024

  Het is jullie allemaal gegund!!

 6. Adriaantje
  14 februari 2024

  Hartelijk gefeliciteerd met de jarigen en fijn om de dag zo door te brengen, hè!

 7. Mirjam
  14 februari 2024

  Deit miech good um te leze dat geer alledrei ‘ne fijne, sjoene en gezèllege daag höb gehad. De twie jaorege zien good verweend gewoorde. ’t Is toch geweldeg dat geer ’t zoe fijn höb gehad. Daog en mominte um te hoejere. XXX

 8. Ellen
  16 februari 2024

  Dank jullie wel allemaal voor de felicitaties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *