Even bijpraten

Zoals de meeste volgers van ons weten is ons gezinnetje begin dit jaar uitgebreid met onze Puck.

Puck is een zwarte labrador en geboren op 13-02-2023. In april mochten we haar ophalen en wat waren we blij al hadden we ons met Puck een boel werk op de hals gehaald. Puck had als een echte baby veel zorg nodig. In de nacht werden we wakker als Puck begon te piepen en ze naar buiten moest voor een plasje. Dat kon wel 1 of 2 keer per nacht gebeuren en omdat we in een appartement wonen moesten we of liever gezegd Frits, de kleren aan en naar beneden. Eén keer heeft Puck binnen een plasje gedaan, geweldig toch dat het maar één keer gebeurde.

Frits werd zeker beloond door zijn vasthoudendheid. Overdag moest Puck er ook geregeld uit en we liepen wat af maar als we dat lieve snoetje zagen vergaten alle extra werk want wat krijg je toch een liefde terug van zo’n beestje.

Puck is dan ook echt een lid van het gezin. De ontwikkeling van Puck hebben we bijgehouden op een website;

Puck de reizende Labrador Toen onze puppie voor het eerst de auto in moest vond ze dat helemaal niet leuk en kregen wij al enge visioenen hoe dat in de camper moest gaan. We zijn een weekendje weggeweest met haar in de camper en dat ging reuze goed.

Op 8 juni gingen we met Puck aan de “grote” reis beginnen naar Scandinavië. Het ging geweldig goed met haar en samen hebben we genoten van deze prachtige reis. De verhalen van Puck gaan zeker een vervolg krijgen al moet ik nog precies uitzoeken hoe ik dat hier precies ga verwerken.

Gaat dat via een pagina of berichten en hoe combineer ik dat?

Ik doe mijn best!

Je kunt je hier altijd abonneren op een nieuw bericht en via de contact pagina mag je me altijd suggesties sturen aan- of opmerkingen. Barst maar los.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *