Mijmeringen

Het is nu ongeveer een maand geleden dat ik met deze nieuwe website ben begonnen. Ik begin het te leren en kom steeds weer nieuwe mogelijkheden tegen maar loop ook geregeld weer tegen dingen aan. Het blijft nog even puzzelen maar wel uitdagend en daar houd ik wel van.

Mijn andere uitdaging op het moment is hoe gaat ons nieuwe appartement eruit zien. Ik hoor en zie nieuwe mogelijkheden. Zal ik het zus of zo doen …………

Je verbouwd een ruimte maar niet zo om hem een jaar later toch maar weer anders te maken. Het is definitief en ingrijpend. Er zijn dingen waarvan ik echt weet dat ik het graag wil op die manier maar er blijven ook nog vragen over.

Waar gaan we de tv plaatsen. Niet zo’n probleem toch zou je denken maar ik wil er ook een elektrische open haard bij dus moet hij dan aan die muur of aan die andere muur? Zo loop ik tegen dingen aan.

Voorlopig vermaak ik me nog wel met al die dingen. Er is één voordeel, ik heb de tijd nog even en kan het rustig overdenken.

5 reacties

 1. MyriamC
  5 november 2023

  Je wordpress blog is echt heel mooi. Mag ik vragen welk thema je gebruikt?

 2. Mirjam
  5 november 2023

  Iech zit hei mèt te mijmere. Misjiens ’n optie tv bove den ope haard te doen en daan es heer oet is ’n sjèlderij op ’t sjerm te veursjijn laote koume. Loer ins nao Weer verliefd op je huis op SBS6, dao zuuste dat met regelmaot veurbijkoume. Sukses met alles in eeder geval. XXX

 3. Ellen
  5 november 2023

  Myriam ik gebruik als thema SiteOrigin

 4. Ellen
  5 november 2023

  Mirjam, ik zie het op foto’s regelmatig voorbij komen. Lange smalle haard en erboven de tv. Nu denk ik eraan om schuin onder de tv de haard te laten inbouwen. Dat programma ga ik zeker bekijken. Ben er gek op, hihi. Bedankt voor de tip.

 5. Ellen
  5 november 2023

  Ik zie dat het vanavond is, haha en meteen opgenomen en de zender vast opgezet;))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *