Vooruit kijken

Vandaag een goede uitslag gekregen van mijn praktijkondersteuner. In plaats van over een half jaar weer terug te komen hoef ik pas over een jaar. Dat is toch een goed teken na jaren ieder half jaar terug te moeten voor controles. Alweer een zorg minder.

Gisteren ideeën opgedaan over keukens en badkamers. Indelingen enz. enz. Nog even en we kunnen aan de slag met spullen verzamelen om er weer even tussenuit te piepen. Ach eigenlijk zijn dat niet zoveel spullen deze keer. In Spanje vinden we geen hagelslag en zonder hagelslag kunnen we niet dus daar moet een extra pak van mee. Braadboter is ook zo’n punt want ook die zie je niet in de Spaanse supermarkt. Verder passen we ons aan en kopen Spaanse producten. 

Ik hoop dat we een beetje mooi weer krijgen als we in het zuiden zijn. Korte broek ook maar mee nemen net als een paar t-shirtjes dus weer even tussen de zomerspullen duiken en oo geen zomerschoenen vergeten.

Wat dat betreft heeft Puck het gemakkelijk. Die loopt altijd in het zelfde pakje rond, hahaha. Geen korte of lange broeken of truien of shirtjes, hahaha.

Gisterenavond heeft Puck zich keurig gedragen. Ze is de hele avond alleen thuis geweest en dat is geweldig gegaan. Ze weet nu dat als we weg gaan ook weer terug komen en dat scheelt stress denk ik.

Puck ligt op haar rendier vacht. We hadden het in de camper liggen maar uiteindelijk het er toch maar weer uitgehaald want het verliest zoveel haren. Jammer is dat en hoe ik het ook uit klop en blijft haren verliezen. Misschien iemand een gouden tip hier behalve kaal scheren, haha????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *