Puck en Miep

Of is het Miep en Puck?

Wie is Miep nu weer zul je denken 😉 Nou Miep is onze robotstofzuiger. Toen Miep de eerste keer haar rondje door de kamer maakte vond Puck het maar niks. Wat was dat nu weer voor een vreemd iemand die hier zo maar door de kamer reed. Maar door de maanden heen heeft Puck, Miep geaccepteerd.

Vanmorgen mocht Miep weer even uitgelaten worden en reed ze haar rondje door de huiskamer. Puck hield haar nauwlettend in de gaten. Maar toen Miep plannen maakte om onder de bank te gaan stofzuigen zag Puck daar ook haar bal liggen, nog wel haar lievelings bal. Puck hield Miep scherp in het oog maar onze slimme Miep nam het zekere voor het onzekere en reed netjes om de bal heen. Puck was gerust en Miep mocht haar rustig haar werk afmaken.

4 reacties

 1. Mirjam
  14 november 2023

  Ligk hei in ’n deuk, veural ’t stökske boe Miep netjes um de bal vaan Puck reej. Heerlek genote. Sjiek um te leze dat ’t noe “gezwore” kammeräötsjes zien gewoorde.

 2. Ellen
  14 november 2023

  😅😅 Ja Mirjam, met de grote stofzuiger wil Puck nog niet echt eenvriendje zijn, met de föhn begint de vriendschap nu maar met Miep ziet ze het wel zitten 😇

 3. Engelien
  15 november 2023

  Wat grappig.
  Bij ons heet ze Mientje.
  Onze fantastische huishoudhulp.
  Groetjes, Engelien

 4. Ellen
  15 november 2023

  Haha wat grappig. Ze doen het maar goed. Ik ben er wel blij mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *