Van alles wat

Wat een grijze dag is het weer, bah. Dit zijn van die dagen waar ik een gruwelijke hekel aan heb en al helemaal als het er ook nog bij gaat regenen.

Frits is naar SR, ons nieuwe appartement, de laatste stukken van de keuken gaan er nu uit. Wat ziet het er heel anders uit.

Ik lees net dat er vandaag een grote zoekactie is naar Yoran Krol. Wat vreselijk om al 3 weken je kind kwijt te zijn en dan niet weten waar hij is en of hij nog leeft. Ze hebben zijn fiets en jas gevonden en gaan vandaag vanaf dat punt in een straal van 25 km zoeken met vrijwilligers. Ik hoop maar dat hoe dan ook, ze Yoran vandaag zullen vinden zodat zijn familie kan gaan beginnen met verwerken en het een plekje te geven.

Gisteren ben ik begonnen met de laatste serie van the Crown af te kijken. Twee afleveringen heb ik nu gezien. Wat een prachtige serie is dat toch. Ik kom het weekend vast wel door, hahaha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *