Kleine Puck en grote Puck

Gisteren gingen mijn baasjes even “kmissies” doen. Wat dat is weet ik niet maar als ze dat zeggen dan gaan ze meestal weg en moet ik weer eens op het huis passen. Dat doe ik dan maar want als ze weer terug komen dan zijn ze altijd blij me weer te zien en dat moeten we hebben, toch?

Gisteren was het dus weer zover en met z’n tweetjes verdwenen ze weer door de deur naar buiten. Lang zijn ze niet weggeweest maar toen ze weer thuis kwamen hadden ze een mijnheer bij zich. Die mijnheer begon me meteen te kriebelen en te aaien en toen zei de mijnheer, “ Puck, ik heet ook Puck net als jij.” Nou dat was leuk.

Het was ook een lieve mijnheer en terwijl hij koffie dronk aaide hij me ook.

Ik vind die ome Puck wel lief hoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *