Voorbereidingen naar de zon

De voorbereidingen zijn in volle gang voor onze reis naar het zuiden. Normaal heb ik daar mijn handen vol aan maar deze keer komen er een heleboel andere dingen op mijn weg.

Vandaag worden er weer allerlei spullen opgehaald van mams. Geen kleine spulletjes maar grote spullen die met een aanhangwagen vervoerd gaan worden. Het gaat vandaag een bezige dag worden en ook een gezellige dag die we afsluiten met een etentje.

Morgen wordt er weer van alles opgehaald en willen we er weer een gezellige dag van maken.

Dinsdag gaan we met de camper voor de APK keuring en meteen maar eens poolshoogte nemen. Wat ligt er in de camper en wat moet er nog mee.

Woensdag gaan we op visite bij onze nieuwe buren. Kijken hoe zij de keuken hebben voorzien van een kookeiland. Is dat iets voor ons?

Eens kijken, dan hebben we alweer donderdag. Controle bij de cardioloog in België. 

Zelf wilde ik dan vrijdag de camper in orde maken en de koelkast enz. vullen maar Frits denkt daar anders over en wil vrijdag vertrekken.

Vertrek houd ik nog maar even op vrijdag of zaterdag.

Ach ja en dan daar ergens tussenin krijg ik ook nog bezoek van de taxateur die het appartement van mams komt taxeren,

Volle agenda dus maar we hebben gisteren al voorwerk gedaan. Boodschappen die mee moeten op de koffie-cupjes na en de brokken voor Puck zijn in huis. Kleding van mij staat ook ook al klaar in een tas en zelfs ons kleine kerstboompje ligt klaar.

2 reacties

  1. Mirjam
    26 november 2023

    Dat weurt de koumende daog en week daan effe in ’n rollercoaster leve, beter gesjreve geer weurt noe geleef mer vaanaof a.s. vriedag of zaoterdag daan de vekansie-modus-knop aonzette en daan hielemaol niks mie vaan dit gedoons/geregels. Zeet geer met Keersemes wel of neet in Mestreech of ? Suksès met de lèste loedsjes deez week en alvas ’n hiel gooj reis en fijn vekansie same. XXX

  2. Ellen
    26 november 2023

    Dank je wel Mirjam, met de kerst zijn wij niet thuis maar in het zuiden. Dit jaar gaan we kerst in zon vieren. Nog even een drukke week en dan een maand rust, mmmmmmmm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *