Weer iets om af te vinken

Gisteren hadden we de APK en een beurt voor de camper. Alles was prima in orde. Je weet het eigenlijk wel maar toch. Stel dat je net voor je vertrek zou horen dat er eerst nog iets besteld moet worden voor een reparatie.
Dit kunnen we nu zeker afvinken.

Puck was door het dolle heen toen ze de camper in mocht en meteen sprong ze kwispelend op mijn stoel. Ze wist het nog en zelfs haar drinkbak wist ze nog te staan alleen zat er nu geen water in dus dat euvel meteen verholpen door er een scheut water in te laten lopen 😁

Frits reed voor ons in de camper en Puck en ik volgde in de auto. Zo hadden we voor de wacht uurtjes die een APK keuring met zich mee brengt, vervoer om even een bezoekje te brengen aan een keukenwinkel en o wat waren ze mooi. We hebben weer veel nieuwe snufjes gezien die de keukens van nu hebben. In januari gaan we de knopen doorhakken en afspraken maken. Weer leuke dingen om naar uit te kijken tenminste in ons geval, hahaha.

Weer op weg naar de stalling nog even de tank vol gooien met diesel.

Alweer iets om af te vinken.

5 reacties

 1. Mirjam
  29 november 2023

  Ging ’t noe good met Puck in den oto ? In de camper weet iech dao veult zie ziech veur 200% in thoes. Nog 2 daog met vendaog daobij en daan vertrekke mer.

 2. Ellen
  29 november 2023

  Mirjam, in de auto gaat het nu heel goed met Puck. Ze springt er in en weer eruit en moeten we ergens naar binnen dan blijft ze alleen in de auto. Komen we weer terug dan ligt ze heerlijk ontspannen te slapen. Gelukkig maar !!

 3. Mirjam
  29 november 2023

  Dat is ideaal daan op deez meneer, fijn dat zie ziech zoewel in den oto es in de camper ziech thoesveult, gief rös en geer kint effe allein dao op oet.

 4. Ellen
  29 november 2023

  Dat is zeker fijn. Wij zijn er blij mee.
  Mirjam heb je de reactie gelezen van Willem bij het vorige bericht? Hij is aan jou gericht!

 5. José
  30 november 2023

  Wat fijn dat alles in orde is, nu de camper klaar maken en dan op pad!
  Ja Puck zal t ongetwijfeld heerlijk vinden, met de camper hihihi een echte camperhond!
  Heerlijk voor jullie effe helemaal eruit OP NAAR DE ZON! EN GENIETEN!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *