Het jaar 2023

En dan is het de laatste dag van het jaar 2023. Het afgelopen jaar mag voorbij zijn wat mij betreft. Het begon al niet goed. Frits werd ziek. Misschien toch een geluk bij een ongeluk omdat het op tijd ontdekt werd. Gelukkig is dat weer onder controle en terwijl Frits worstelde met zijn ziek zijn en behandeld werd kwam de kleine Puck bij ons wonen. Ons zonnestraaltje.

8 Juni was het zover. Frits kon het weer aan en Puck mocht de grens over en vertrokken we voor een mooie reis naar het uiterste noorden. Het werd een prachtige reis door Finland, Zweden en Noorwegen. Helaas begon op 7 augustus onze terug reis naar huis, eerder dan het oorspronkelijke plan was. Het ging niet goed met mijn moeder. 9 Augustus kwamen we thuis aan en op 18 augustus overleed mijn moeder. Het is toch ook weer goed geweest dat ik al die tijd bij haar mocht zijn. Tijdens het ziekbed van mijn moeder heb ik ontzettend veel geleerd. Soms denk ik wel eens; zou er toch meer zijn tussen hemel en aarde? Het heeft zo moeten zijn en dat was goed verder ga ik er niet over uitwijden.

Misschien was het jaar dan toch niet zo slecht ……………

Morgen beginnen we aan een nieuw jaar, 2024. Een jaar voor ons vol met plannen en uitdagingen. Verbouwen, verhuizen en alles wat daar bij hoort.

Onze energie is weer opgeladen en we gaan met frisse moed aan het werk. Om eerlijk te zijn, mijn handen jeuken, hahaha.

Beste lezers en volgers. Ik wens jullie een mooi en vooral gelukkig en gezond 2024 toe. Misschien wordt het ook een spannend jaar vol uitdagingen of een jaar van bezinning. Maak er wat van!! Het leven is een feest maar je met zelf de slingers ophangen!!

Liefs, Ellen

6 reacties

 1. Mevrouw Niekje
  31 december 2023

  Voor jullie ook een mooi en gezond 2024. Succes met alle plannen, leuk om via de blog mee te mogen kijken wat jullie allemaal doen en beleven. Dank je wel! Ook aan Frits voor de leuke YouTubefilmpjes!

 2. Ellen
  31 december 2023

  Dank je wel mevrouw Niekje. Frits vond het wel leuk dat je zijn video’s bekijkt ;))

 3. Lot
  31 december 2023

  De beste wensen, een veilige terugreis gewenst en heel veel plezier met het verbouwen van jullie nieuwe huis.

 4. Jennie Sep
  1 januari 2024

  Hallo Ellen en Frits, ik heb weer genoten van jullie reis en van Puck!!
  Ook voor 2024 alle geluk en gezondheid!

 5. Ellen
  1 januari 2024

  Dank je wel Lot. Hopelijk ben je weer helemaal opgeknapt.

 6. Ellen
  1 januari 2024

  Hallo Jennie, ik heb je al een tijdje gemist en maakte wel wat zorgen hoe het met je ging. Gelukkig hoor ik je weer. Dikke knuffel xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *