Internet

Het is op de camping knudde met het internet.

Morgen beginnen onze nieuwe bundels van KPN. Hadden we gisterenavond mooi nog de tijd om onze apps allemaal bij te werken. Ik had 43 updates. Helaas waren de updates niet voorruit te branden. Ik ben de hele avond bezig geweest en had er uiteindelijk 30 bijgewerkt. Vanmorgen kwamen de 13 overgebleven apps aan de beurt en dat ging iets sneller.

Gisterenavond ging Frits met zijn YouTube video aan de slag. De video was klaar en kon naar youtube. De hele nacht heeft laptop aan gestaan om vanmorgen op 13% komen te staan. Vanmorgen de telefoon eens buiten gelegd. Onze telefoons worden gebruikt als hotspot dus vandaar. Uiteindelijk is de video op 21% gekomen. Dat werkt dus niet.

Frits heeft de video afgebroken en wil proberen om de video op een stick te zetten en dan met de fiets een plekje zoeken waar de video alsnog naar youtube kan.

Een heel verhaal en een voor jullie een abracadabra verhaal.

Zelf ben ook allerlei dingen aan het uitproberen om een foto bij mijn verhaal te krijgen en wie weet kan ik beter niet meer in de avontuurtjes schrijven. Ik probeer het eens overdag.

6 reacties

 1. Mirjam
  10 december 2023

  Wat ’n gedoons hè? Mer toch kinne veer op deez meneer mèt mekaar in verbinding/kontàk blieve al is ’t met minder bereik/updates num mer op. Suksès met alles vendaog. Geneet vaan eure zoondag. XXX

 2. José
  10 december 2023

  Ja Ellen die wifi op campings of camperplaatsen is 9 van de 10 keer slecht!
  Jullie hebben toch een mifi -Router ?
  of werkt dat ook niet?
  We zijn er over aan het denken om ook zoiets te kopen, voor als we naar Frankrijk of Spanje gaan

 3. Ellen
  10 december 2023

  Wij gebruiken nooit de wifi van de camping José want ook deze gaf hij aan, onveilig netwerk. Wij gebruiken altijd onze eigen bundels van kpn. In de plaats zelf hadden we vol bereik. Nu zijn er weer wat gasten vertrokken en ook nu is ons bereik weer goed. Wij hebben geen wifi router maar een een apparaatje waar je nu bijvoorbeeld een Spaans kaartje in zou kunnen doen. Gelukkig heeft zijn video nu op YouTube gekregen fffffff.

 4. Ellen
  10 december 2023

  Ja Mirjam een heel gedoe ffffff

 5. Mevrouw Niekje
  10 december 2023

  Niets zo vervelend als traag of weinig of geen internet wanneer je het juist nodig hebt! Gelukkig kan je bloggen en lezen we over jullie avonturen, heel gezellig om zo mee op reis te mogen!

 6. Ellen
  11 december 2023

  Mevrouw Niekje, gelukkig kan ik nog bloggen. Al moet ik het via mijn telefoon doen hihihi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *