Nieuwe “klanten”

Vanmorgen hebben we eerst een heerlijke wandeling gemaakt met Puck. We zijn een heel stuk de berg opgelopen en dat was best pittig maar als je dan die huizen ziet met die tuinen ……….. geweldig. Bijna iedereen heeft een zwembad en de planten zijn werkelijk formidabel.

Ik kan hier wel foto’s blijven maken. Het was echt genieten. Dat ziet er toch heel anders uit dan de planten in onze tuinen. Ik hou er wel van.

Weer op de camping gekomen kwam alweer de loslopende hond van de Spanjaarden op Puck af. Nu zit Puck, denk ik in haar loopse periode want ik moet de reutjes echt bij haar vandaan houden. De baas van de loslopende hond is van een hele aparte categorie. De loslopende hond zit dus nooit aangelijnd behalve als de baas met hem een wandeling maakt over de camping. De hond doet dan zijn behoefte en het wordt niet opgeruimd. Dat vind ik al niet kunnen.

De Spaanse baas heeft een hele vreemde stem. Het lijkt een beetje op een hoge heksenstem en als hij praat lijkt het heel brokkelig, heel staccato. Hij heeft een kale kop en hij draagt een gouden oorring. Zie je het voor je? Dan heb je nog niet zijn camper gezien. Eerder dacht ik dat het een camper was waarvan de ramen uit zonnepanelen bestonden. Slim bedacht, dacht ik nog maar niets is minder waar. Ik laat jullie er een foto van zien.

Dat kon ik natuurlijk niet laten hahahaha. Het zijn geen zonnepanelen maar een soort tralies. Frits dacht al dat hij dit misschien zo gewend was vanuit zijn verleden en nu voelt hij zich thuis, hahahaha. Eigenlijk mag ik het niet zeggen en al helemaal niet denken maar het is vreemd. Door de tralies kan er nooit een raam open en dat met twee honden ………..

De witte hond is de hond waar we de meeste last van hebben. Nu kan die hond daar niets aan doen maar de baas wel. Er zijn heel wat mensen met honden op de camping dus de witte hond loopt vaak van de camper weg waarop de baas met zijn heksenstem begint te roepen op de hond tenminste dat denk ik. De hond luistert echter niet maar ik kan me niet voorstellen dat hij tegen mij begint te roepen of een ander.

Puck verzet geen stap meer als die hond eraan komt en ik blijf dan maar stilstaan. De heksenstem gaat maar te keer en uiteindelijk gaat de baas dan naar binnen de camper in. Het moet me niet meer te lang duren want dan ga ik er bij de receptie melding van maken. Er staat tenslotte niet voor niets een bord dat honden aangelijnd moeten zijn.

4 reacties

 1. José Nijs
  20 december 2023

  Nou Ellen, ik zou zeker naar de receptie gaan!
  Hij moet zich ook aan de regeltjes houden.
  Het moet niet zo zijn dat jullie en die arme Puck er last van hebben.
  Het lijkt inderdaad op een gevangenis hihihi! Hij heeft geloof ik ook van die schijnwerpers op de camper zitten .
  Ik denk ook dat hij overwinterd, dus jullie zitten nog even met hem opgescheept .
  Voor de rest genieten van de inderdaad mooie tuinen en omgeving daar.

 2. Adriaantje
  20 december 2023

  Prachtig die omgeving!

 3. Ellen
  20 december 2023

  José hij moet zich zeker aan de regels houden maar ik wil te snel naar de receptie gaan. Ik zou het nog eens kunnen gaan verpesten voor hondenbezitters. Vandaag heeft hij zijn honden veel binnen zitten. Wie weet heeft er al iemand geklaagd.

 4. Ellen
  20 december 2023

  Zo mooi die planten hier. Wat ik wel vreemd vind is dat als ik gras zie langs de weg het vaak kunstgras is. Het vraagt natuurlijk geen onderhoud maar verschiet wel van kleur ;))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *